Onze aanpak

Bij deelname aan het Agroprogramma wordt de agrariër aan een consulent gekoppeld. Meer informatie over onze werkwijze en het traject vindt u op deze pagina.

Het Agroprogramma richt zich vooral op complexe situaties. Versterkingstrajecten, juridische procedures en onduidelijkheid over de toekomst van het bedrijf kunnen leiden tot verlies van overzicht en tot stress. De consulenten van het Agroprogramma kunnen in deze situatie een helpende hand bieden.

Aanmelden

Wilt u in contact komen met een consulent? Meld u zich dan aan bij het Agroprogramma.

Aanmelden

Stappenplan

Wilt u weten hoe het volledige traject eruitziet als u zich aanmeldt voor het Agroprogramma? Hieronder vindt u een stappenplan. Een gedetailleerder stappenplan vindt u in ons 'Gedetailleerd Stappenplan Agroprogramma'.

Experts

Heeft u behoefte aan meer expertise? Dan kunt u zich wenden tot een expert. Het Agroprogramma werkt met een adressenbestand waarin verschillende experts staan ( -bestand, 14 KB). U kiest uit dit adressenbestand een expert die u wil inzetten. U kunt ook zelf een expert aandragen.

Om agrariërs tegemoet te komen in de kosten voor het inschakelen van meer expertise, is er een subsidieregeling van het Agroprogramma.

Meer weten?

Bekijk ook ons ​Plan van Aanpak Agroprogramma (februari 2021 ( -bestand, 2 MB).